Imagini noi cu cele mai recente lucrari le gasiti pe noul site:
Amenajari interioare si
finisaje decorative moderne

amenajari interioare moderne
Amenajari interioare

Imagini noi cu cele mai recente lucrari le gasiti pe noul site:
Amenajari interioare si
finisaje decorative moderne

Amenajari interioare si finisaje decorative moderne

X
 

Amenajari interioare

Cand vine vorba de amenajari interioare nu trebuie sa faci compromisuri.

Ce stil sa abordati? Ganditi-va cat timp aveti de gand sa petreceti pe zi, in casa, sau in camera respectiva si ce activitati desfasurati in anumite ocazii. Amenajari interioare inseamna scheme coloristice, texuri, contraste si proportii. In ziua de azi, la moda sunt amenajarile interioare moderne care se diferentiaza prin originalitate si prin efectele decoraive ce sunt capabile sa transforme orice spatiu intr-un ambient exclusiv si cu personalitate.

Este adevarat ca acest tip de amenajari interioare este recomandat in primul rand pentru casele mari, spatioase sau pentru restaurante, baruri si locuri publice dar se poate folosi la fel de bine si pentru decorarea apartamentelor, daca nuantele sunt bine alese si nu sunt foarte intense si apasatoare.

Noi va oferim solutia. Cu cea mai mare promtitudine si seriozitate echipa DARIA DECORE va ofera servicii de lucrari in amenajari interioare moderne sau clasice.

Amenajari interioare case, vile, apartamente; amenajari interioare dormitor, living, camera copiilor, baie, holuri, mansarda, piscina; amenajari interioare tapet, parchet laminat; amenajari interioare standuri, spatii comerciale, cluburi, baruri, cafenele, restaurante, pensiuni, hoteluuri; amenajari interioare pentru orice tip de spatiu; reamenajari cladiri vechi. Finisaje interioare, decorativa de interior, stucco veneziano, orice vopsele cu effecte speciale, vopsele decorative structurate, renovari, tencuieli, zugraveli.

La cele mai bune preturi din oras, cea mai ridicata calitate, seriozitate si profesionalism, discount-uri pe masura lucrarilor, referinte si portofoliu. Ne deplasam oriunde in tara, oferim consultanta design interior la cel mai inalt nivel. Seriozitatea si promtitudinea sunt caracteristicile noastre. Va invitam sa descoperiti mai multe despre ofertele noastre accesand portofoliul nostru online.